Kom kennismaken

Zet je eerste stap

Ruimte geven aan talent en samenwerken, ook dat is succes volgens Nysingh. Wij weten dat zelfstandig zijn heel iets anders is dan alles zelf willen doen, en dat bouwen op anderen net zo belangrijk is als vertrouwen op jezelf. Daarom vind je bij Nysingh de ruimte, de kennis en de cultuur om te groeien en samen verder te komen. Wil je weten hoe het is om bij Nysingh te werken? Kom bij ons een studentstage lopen, ga aan de slag als werkstudent of drink een (digitaal) kopje koffie met één van onze medewerkers. Ook kun je ons vinden op vele evenementen, zoals bedrijvendagen en banenmarkten. Wij maken graag kennis met jou!

Oriënteren en ontmoeten

Wil je weten wat Nysingh jou te bieden heeft? Of wil je voordat je solliciteert eerst graag informeel kennismaken? Kom gerust een keer langs voor een kop koffie. Proef de sfeer op de vestiging en krijg antwoord op al je vragen. Neem contact op met onze campus recruiter om de mogelijkheden te bespreken.
Yola Guiking

Yola Guiking

Campus recruiter

Aankomende evenementen

01-12-2023
Nijmegen

Recruitmentdiner

Tijdens dit diner maakt Nysingh op informele wijze kennis met leden van de verenigingen NSO Eques en NJHV Semper Lex uit Nijmegen.
02-02-2024
Arnhem

Kantoorbezoek

NJHV Sapere Aude komt deze dag op kantoorbezoek bij Nysingh.
09-02-2024
Groningen

Bedrijven- en Instellingendag Groningen

JFV Groningen organiseert op 2 februari een Bedrijven- en Instellingendag. Nysingh zal deze dag aanwezig zijn.
15-02-2024
Den Haag

Leidse Juridische Bedrijvendag

Nysingh zal deze dag aanwezig zijn op de LJB, georganiseerd door JFV Grotius.
27-02-2024
Nijmegen

Kroegcollege

NSV Nota Bene organiseert op deze dag een kroegcollege in Nijmegen. Een van onze collega's geeft deze dag een lezing.

Studentstage

Tijdens je studie al ervaring opdoen bij Nysingh en onderzoeken of de advocatuur of het notariaat bij jou past? Als student loop je bij Nysingh acht weken stage in de advocatuur of op het notariaat. Als eind WO-bachelor of master rechtenstudent kun je een kantoorbrede of een sectie-specifieke stage lopen. In elk geval werk je op allerlei vlakken volledig mee in onze praktijk.