Kom kennismaken

Zet je eerste stap

Ruimte geven aan talent en samenwerken, ook dat is succes volgens Nysingh. Wij weten dat zelfstandig zijn, heel iets anders is dan alles zelf willen doen, en dat bouwen op anderen net zo belangrijk is als vertrouwen op jezelf. Daarom vind je bij Nysingh de ruimte, de kennis en de cultuur om te groeien en samen verder te komen. Wil je weten hoe het is om bij Nysingh te werken? Wij maken graag met jou kennis. Kom bij ons stage lopen, ga aan de slag als werkstudent of drink een (digitaal) kopje koffie met één van onze medewerkers.

Oriënteren en ontmoeten

Wil je weten wat Nysingh jou te bieden heeft? Of wil je voordat je solliciteert eerst graag informeel kennismaken? Kom gerust een keer langs voor een kop koffie. Proef de sfeer op de vestiging en krijg antwoord op al je vragen. Neem contact op met onze recruiter om een afspraak te maken.
Yola Guiking

Yola Guiking

Campus Recruiter

Studentstage

Tijdens je studie al ervaring opdoen bij Nysingh en onderzoeken of de advocatuur of het notariaat bij jou past? Als student loop je bij Nysingh twee maanden stage in de advocatuur of op het notariaat. Als eind WO-bachelor of master rechtenstudent kun je een kantoor-brede of een sectie-specifieke stage lopen. In elk geval werk je op allerlei vlakken volledig mee in onze praktijk.

Aan de slag als werkstudent

Zit je in de eindfase van je studie en wil je praktijkervaring opdoen in de advocatuur of het notariaat? Als eind WO-bachelor of masterstudent, kun je aan de slag als werkstudent. Je wordt dan zes maanden lang, circa twee dagen per week, betrokken bij de dagelijkse praktijk van één van onze secties. Je ondersteunt de advocaten of notarissen. Denk aan het meeschrijven aan een processtuk of een memo. Ook houd je de ontwikkelingen binnen het rechtsgebied van je sectie bij en schrijf je hier een blog of nieuwsbrief over. Kijk snel of wij een vacature voor een werkstudent hebben of stuur een open sollicitatie.

Aankomende activiteiten

30-09-2022
Arnhem

Kantoorbezoek Masterclass Burgerlijk Recht

28-10-2022
Nijmegen

Juridische Bedrijvendag Nijmegen