Kom kennismaken

Zet je eerste stap

Ruimte geven aan talent en samenwerken, ook dat is succes volgens Nysingh. Wij weten dat zelfstandig zijn heel iets anders is dan alles zelf willen doen, en dat bouwen op anderen net zo belangrijk is als vertrouwen op jezelf. Daarom vind je bij Nysingh de ruimte, de kennis en de cultuur om te groeien en samen verder te komen. Wil je weten hoe het is om bij Nysingh te werken? Kom bij ons een studentstage lopen, ga aan de slag als werkstudent of drink een (digitaal) kopje koffie met één van onze medewerkers. Ook kun je ons vinden op vele evenementen, zoals bedrijvendagen en banenmarkten. Wij maken graag kennis met jou!

Oriënteren en ontmoeten

Wil je weten wat Nysingh jou te bieden heeft? Of wil je voordat je solliciteert eerst graag informeel kennismaken? Kom gerust een keer langs voor een kop koffie. Proef de sfeer op de vestiging en krijg antwoord op al je vragen. Neem contact op met onze campus recruiter om de mogelijkheden te bespreken.
Yola Guiking

Yola Guiking

Recruiter

Aankomende evenementen

Studentstage

Tijdens je studie al ervaring opdoen bij Nysingh en onderzoeken of de advocatuur of het notariaat bij jou past? Als student loop je bij Nysingh acht weken stage in de advocatuur of op het notariaat. Als eind WO-bachelor of master rechtenstudent kun je een kantoorbrede of een sectie-specifieke stage lopen. In elk geval werk je op allerlei vlakken volledig mee in onze praktijk.